Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6
 

Welkom op de website van Knight Food Equipment


Perfect advies op maat!
Knight is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het inrichten van horecakeukens, bedrijfsrestaurants, lunchrooms en sportkantines. Wij staan voor het leveren van een kwaliteitsproduct en het opleveren van een kwaliteitsproject als geheel. In een markt die voortdurend in beweging is en dus een flexibele aanpak vereist, wil Knight zich onderscheiden door een persoonlijke benadering van elke klant. Wij helpen u graag en met plezier! Wij begrijpen dat: concurrerende prijzen, snelle levertijden, kwaliteit en een goede after-sale minstens zo belangrijk zijn.

Naast het leveren van grootkeukentechniek adviseren wij u ook graag bij de aanschaf van horeca apparatuur.

Bekijk onze projecten

Ruime keuze in horeca apparatuur
Wij stellen hoge eisen aan onze collectie horeca apparatuur zoals kwaliteit, duurzaamheid en bedrijfszekerheid. Naast onze huismerken importeren wij exclusief Giorik. Bij ons heeft u een ruime keuze uit producten zoals: Gyrofour, heteluchtovens, rotatieovens, warmhoudunits, magentrons, koel- en vrieskasten, grillplaten, werktafels, friteuses, vaatwassers en zelfs mobiele verkoopunits.

Tevens kunnen wij u ook adviseren met uw interieur en design.

Sterk in advies & Ontwerp
Met onze ervaring in horeca interieurs en een grote collectie horeca meubelen en verlichting geven wij sfeer een ‘gezicht’ in uw horeca-bedrijf, bedrijfsrestaurant, bedrijfskantine, lunchroom of zorginstelling.

Voor elk probleem bedenken we een creatieve oplossing met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en sfeer.

Neem contact met ons op